Nieuwe patiënten – Tandartspraktijk Harwijne – Heemstede

Nieuwe patiënten

Nieuwe patiënten

Preventie is in de praktijk een belangrijk uitgangspunt. Daarom adviseren wij u jaarlijks voor controle te komen (onder 18 jr. halfjaarlijks), regelmatig de mondhygiëniste of de preventie-assistente te bezoeken en u kunt verwachten dat er regelmatig röntgenfoto’s gemaakt worden volgens de eigentijdse normen.
Wij verzorgen alle denkbare behandelingen, dus u kunt altijd advies vragen. Indien wij op de Herenweg geen mogelijkheden hebben, dan verwijzen wij u naar diverse specialisten voor o.a. orthodontie, parodontologie, endodontie en prothetiek. Uiteraard is het altijd mogelijk uw eigen voorkeur kenbaar te maken.

U krijgt ook een vragenlijst omtrent uw gezondheid toegestuurd. Wilt u zo vriendelijk zijn deze bij het eerste bezoek ingevuld aan de assistente te overhandigen? Indien u meerdere medicijnen gebruikt kunt u eventueel in overleg met uw huisarts een medisch paspoort bijsluiten.

Tevens vraag ik u uw legitimatie en verzekeringspas mee te nemen. Wilt u ook uw gegevens van de vorige tandarts naar ons op laten sturen. Graag ontvangen wij eventuele digitale röntgenfoto’s per email. Het email adres krijgt u bij inschrijving toegestuurd.

Tijdens het eerste consult kunt u een controle verwachten en, in overleg, röntgenfoto’s; wanneer de bitewings ouder dan 2 jaar zijn en afhankelijk van de staat van uw gebit een kaakoverzichtsfoto.

Voor uw inschrijving kunt u het inschrijfformulier gebruiken.

Wij hopen u te zien in onze praktijk.

Met vriendelijke groet,

TANDARTSPRAKTIJK HARWIJNE